Verkoopsvoorwaarden

1. Onder constructie

Hier komen binnenkort de verkoopsvoorwaarden. Onze verontschuldigingen voor de vertraging.

Mogen wij u vriendelijk verzoeken om indien u vragen heeft, gelieve die te stellen vóór u uw bestelling plaatst, om enige misverstanden te vermijden.2. Bestellingen

Planten en bomen met blote wortel zijn verkrijgbaar van 15 oktober tot 15 mei. Potplanten zijn gedurende het hele jaar verkrijgbaar.

U kan een bestelling doorsturen via telefoon, fax, email of met ons bestellinsformulier. Wij zullen u dan een offerte door sturen. Omdat bepaalde diensten (zijnde levering en aanplanting) berekend worden op basis van grootte en afstand, kunnen deze prijzen niet op de website meegedeeld worden.
De bestelling wordt definitief geplaatst zodra wij overeengekomen zijn over de betaling en ophaling/levering.

Gelieve er rekening mee te houden dat het enkele dagen duurt om een bestelling klaar te hebben; en de logistiek te regelen. Plaats dus uw bestelling zeker tijdig te plaatsen, zoniet kunnen wij niet garanderen dat alles tijdig voor U klaarstaat.

Indien wij uw bestelling niet meer in voorraad hebben, zullen wij dit vervangen door de dichtsbijzijnde grootte. Wij zullen u hiervan op de hoogte brengen. Indien U niet akkoord gaat, staat het u vrij om uw bestelling te wijzigen of annuleren, indien dit gebeurt voor dat de bestelling definitief is geplaatst en wij zijn overgegaan om uw bestelling vervoersklaar te zetten.

Alle planten zijn af kwekerij of zoals overeen te komen.Laatst geupdated April 2015.